T: 041 579 032   E: info@lastina.si
tina

Sem Tina Kramar, 34 letna frizerka z štirinajst letnimi izkušnjami na področju ženskega, moškega in otroškega frizerstva. Kot samostojna podjetnica redno ustvarjam v Frizerskem Studiu LasTINA, na Dolenjski cesti 324a, Lavrica. Po naravi sem živahna, vesela, polna energije in idej.

Poleg ustvarjanja že v naveden studiu, sem ustvarjala stilske preobrazbe pri Lassani za reviji Pil Plus in Našo Ženo ter pri Mitja Hair Team za posamezne oddaje na TV3. Med drugim še vedno sodelujem z nekaterimi medijsko znanimi obrazi. Poleg redne službe pa sem v prostem času ustvarjala tudi pričeske v Studiu The model for a day.

Lep in vesel dan vam želim TINA KRAMAR.

 

Živijo Moje ime je Klara,stara sem 22 let sem nadobudna,prespektivna,kreativna in tudi zanimiva mlada prespektivna frizerka.Po končani Frizerski šoli sem sem se takoj zaposlila v frizerskem salonu Simple,izkušnje imam tudi iz Finske,ker sem bila izbrana za izmenjavo študentov.
Svoje delo opravljam z srcem in dušo. Vsakič se potrudim po svojih najboljših močeh,da stranka oddide iz salona z nasmehom na obrazu.