T: 041 579 032   E: info@lastina.si
 

 

 

EtreBelle 

être belle je nemško podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju dekorativne in preparativne kozmetike. Ideja être bella je ponuditi nevsakdanje, visokokvalitetne in učinkovite proizvode, ki bodo odgovarjali vsem tipom kože. Vsi proizvodi so narejeni iz čistih in visokokvalaitetnih sestavin, zapakirani v lično in atraktivno embalažo ter dosegljivi po dostopnih cenah. Dobite jih lahko v Frizerskem studiu LasTINA.

Za več informacij o izdelkih kliknite TUKAJ

logo-EB1

 

Frizerke studia LasTINA pri svojem delu uporabljajo izdelke Macadamia Natural Oil ali Morrocanoil, ker vedno želijo le najboljše za lase svojih strank, kar vpliva na njihovo splošno počutje. V kolikor pa želite imenovane izdelke imeti doma, jih dobite dobite pri nas.

 

macadamia1 

Macadamia Natural Oil profesionalna linija izdelkov za nego las, je združitev prednosti dveh najbolj negovalnih olj za lase: arganovega in makadamije. Rezultat so "pomlajevalni" izdelki, ki lase ekstremno negujejo, obnavljajo, dajejo neverjeten lesk in zdrav videz. To so prave terapevtske in energijske "bombe" za poškodovane, suhe, neobvladljive, tanke in oslabele lase.


Za več informacij o izdelkih kliknite TUKAJ

 logo-M1

 

MO-logo 

Vsak izdelek podjetja Moroccanoil je oblikovan tako, da je preprost in učinkovit — s pristnimi sestavinami, zaradi katerih lasje postanejo bolj zdravi in tako tudi izgledajo. “Blagovna znamka je del mojega vsakdana. Moroccanoil je odsev tega, kar kot potrošnik želim od kozmetičnega podjetja. Edinstvenost, učinkovitost in preprostost uporabe.” —Carmen Tal, soustanoviteljica


Za več informacij o izdelkih kliknite TUKAJ

 Logo-BlueBack-stran

Čudežne gumice za lase Invisibobble, ki ne puščajo sledi na laseh, ne povzročajo glavobolov in ne tržejo las, obenem pa je čop veliko lažji. Gumice so primerne za vse vrste las in starostne skupine. Dobite jih lahko v Frizerskem studiu LasTINA.

Za več informacij o izdelkih kliknite TUKAJ