T: 041 579 032   E: info@lastina.si

Naj bo vaša nova pričeska vaš pravi odraz, odraz vaše samozavesti in dobrega počutja. V Frizerskem Studio LasTINA za vse moške poskrbimo v skladu z željami, lahko pa se nam popolnoma prepustite in doživite pravo preobrazbo. Naj bo vaša pričeska tista katero bodo vaši prijatelji, znanci ali družina opazila ob snidenju.

 

KLASIČNO – TREND – STROJČEK – STRIŽENJE LASTINA

S pravim pristopom in mero potrpežljivosti se lahko tudi otroška pričeska spremeni v pravo umetnost. Naj bo obisk pri frizerju prijetna izkušnja brez strahu.

 

KLASIČNO – TREND - OBLIKOVANJE

V Frizerskem salonu LasTINA se zavedamo, da so lasje za vsako žensko osebni. Zato si za vsako pričesko, še tako zahtevno, vedno vzamemo čas, saj se zavedamo, da mora biti v skladu z modnimi smernicami in željami. Za kar si vedno vzamemo čas in se skupaj s stranko pogovorimo o njenih željah, podamo predloge in ustvarimo pričesko s katero boste zadovoljne. Gre za odkrit pogovor o vašem življenjskem stilu in kaj vam najbolje pristoji. Vsaka nova pričeska nam predstavlja izziv, katerega enostavno moramo sprejeti. Smo samo ženske, ki razumemo kaj ženske želijo.

 

Žensko striženje: KLASIČNO – TREND – SUHO – FRU FRU

Feniranje: KRATKI – SREDNJI – DOLGI – SUŠENJE – PAKET FEN

Likanje: LIKANJE

 

Vodna ondulacija: KRATKI – SREDNJI – DOLGI

Trajna ondulacija: KRATKI – SREDNJI – DOLGI – SPIRALNA TRAJNA

 

Se odpravljate na pomemben in svečan dogodek? Želite spremeniti pričesko? Potem je Frizerski Studio LasTINA pravi naslov za vas. Napravimo vam pričesko za maturantski ples, valeto, poroko ali druge svečane dogodke. Prepustite se našim frizerkam in brezskrbno uživajte v vašem večeru. Lahko pa se odločite tudi za kitko, saj strankam nudimo spletanje vseh vrst kitk.

 

STILSKE SVEČANE PRIČESKE – SPENJANJE – ČESANJE - SPLETANJE VSEH VRST KITK

make-up

Poleg popolne preobrazbe vaše pričeske se lahko v Frizerskem studiu LasTINA popolnoma prepustite naši umetnici ličenja Neži Perger. Po skupnem pogovoru in predlogih boste deležne popolne preobrazbe, katero boste s ponosom pokazale prijateljicam. V studiu so na voljo dnevni make upi ali ličenja za raznovrstne priložnosti.

 

MAKE UP: POROKA - VALETA - MATURANTSKI PLES - VEČERNO LIČENJE - STILSKA PREOBRAZBA - PHOTOSHOOTINGI - OSEBNO SVETOVANJE 

Želite še vedno obdržati svojo barvo las, a obenem ne želite biti preveč monotoni, potem so prameni prav za vas. Znebite se monotone pričeske in ji dodajte malo barve.

Vsekakor svetujemo preliv za lase, ki bo vaše lase osvežil in jim podelil čudovito intenziteto ter ustvaril zanimivo svetlobno igro.

 

Prameni-folija: KRATKI – SREDNJI – DOLGI – POSAMEZEN PRAMEN – VEČPLASTNI PRAMENI

Prameni-kapa: MOŠKO – KRATKI

 

Preliv-brez amoniaka: KRATKI – SREDNJI – DOLGI

Nudimo pomoč pri izbiri prave barve za lase, saj se zavedamo, da odločitev ni enostavna. Pri izbiri se posvetujemo s stranko in predlagamo najboljše možnosti. Lahko pa se odločite tudi za drugačnost in uporabite bolj žive barve.

 

MOŠKO – ŽENSKO – OTROŠKO – KRATKI – SREDNJI – DOLGI – NARASTEK – RAZBARVANJE – DVO ALI VEČ STOPENJSKO

Nudimo tudi vrsto dodatnih storitev za vaše boljše počutje in izgled. Če se v svojem telesu počutite boljše in lepše, to zelo vpliva na vašo samozavest.

 

UMIVANJE – OBNOVA LAS – MASAŽA LASIŠČA – BARVANJE OBRVI – BARVANJE TREPALNIC – OBLIKOVANJE OBRVI (s pinceto) – KOREKCIJA OBRVI (s pinceto) – ODSTRANJEVANJE BRADE (strojček) – ODSTRANJEVANJE BRKOV (strojček)

 

RAZLIČNI DODATKI (balzam, obloga, pena, ehoilak, gloss) – OTROŠKI DODATEK

KAJ JE OLAPLEX?

OLAPLEX sta izumila Dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker. Gre za prvi in edini sistem obnovitve las z več zaščitenimi patenti. 

 

OLAPLEX je dodatek, ki pomaga obnoviti poškodovane kemijske vezi v laseh s pomočjo ene same aktivne sestavine bis-aminopropil diglikol dimaleata. OLAPLEX deluje tako, da poveže enojne žveplove in vodikove vezi in formira ter obnavlja disulfidne vezi v laseh, ki se poškodujejo med kemičnimi, toplotnimi in mehanskimi procesi obdelave las.

 

OLAPLEX je brez silikonov, sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni nikoli testiran na živalih. 

 

OLAPLEX je namenjen uporabi v frizerskem salonu (Olaplex Salon intro Kit) in domači negi las (Olaplex No3). 

 

OLAPLEX SALON INTRO KIT samo za salonsko uporabo vsebuje:

1 x OLAPLEX No.1 (1 X 525 ml) in 2 x OLAPLEX No.2 (2 X 525 ml)

2 Stylist Kit

 

ZAKAJ ZAHTEVATI OLAPLEX?

 

 • Obnavlja poškodovano proteinsko strukturi v laseh
 • Izdelan po patentirani tehnologiji
 • Primeren za vse vrste las, ki se poškodujejo med kemičnimi, mehanskimi in toplotnimi procesi obdelave las
 • Ne vsebuje sulfatov, ftalatov,silikonov, aldehidov, DEA, in ni testiran na živalih
 • Enostaven za uporabo
 • Več milijonov zadovoljnih uporabnikov po svetu
 • Zagotavlja odlične rezultate
 • Mogoče ga je uporabljati kot dodatek ob barvanju/svetljenju las ali kot samostojni obnovitveni tretma


NABOR OLAPLEX IZDELKOV 

OLAPLEX No. 1 - Bond Multiplier

Za uporabo samo v frizerskem salonu

Je profesionalni dodatek, ki ga frizer doda v barve, belila, prelive, glose in tonerje. Je prvi korak pri uporabi OLAPLEXa v salonu in zagotavlja obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi.

2 No 1 17 75oz w app

 

OLAPLEX No. 2 – Bond Perfector

Za uporabo samo v frizerskem salonu

Kremna emulzija, je drugi korak pri uporabi OLAPLEX tretmaja. No. 2 ni regenerator, maska, nevtralizator ali vlažilni tretma. No. 2 je zaključek obnovitvenega OLAPLEX postopka in zaključi obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi. Na lase ga nanesemo po končanem postopku barvanja las.

no2

 

OLAPLEX No. 3 – Hair Perfector    

Za domačo uporabo                               

Kremna emulzija, ki je namenjena negi las doma. Ščiti in podaljša obstojnost obnovljenih disulfidnih vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb dlje časa. Nanesite ga na čiste vlažne lase (oprane s šamponom, brez uporabe regeneratorja) in pustite delovati vsaj 20 minut do 2 uri (odvisno od stopnje poškodovanosti las). Lase po uporabi speremo, šamponiramo in normalno nadaljujemo z uporabo regeneratorja, maske in ostalih izdelkov za nego las. No. 3 lahko uporabite samostojno, kot obnovitveni tretma za nego las doma enkrat tedensko.

2Opalex HairPerfector No3

 

PODROČJA UPORABE

 

 • BELJENJE/BALAYAGE – OLAPLEX v belilu dramatično zmanjša poškodbe las in obnovi poškodovane kemijske vezi v lasni strukturi.
 • PERMANENTNE BARVE – OLAPLEX v barvi podaljša obstojnost barve las in obnavlja poškodovane proteinske vezi, ki so se poškodovale med postopkom barvanja
 • PODALJŠKI – učinkovit tudi na 100% naravnih lasnih podaljških
 • PRELIVI/GLOSS/TONER – dodajte OLAPLEX za večjo obstojnost in obnovo las
 • KOT SAMOSTOJNI TRETMA – profesionalni tretma namenjen dramatični obnovi poškodovanih las 

 

OLAPLEX JE EDEN IN EDINI

Po svetovni predstavitvi OLAPLEXa so velika kozmetična podjetja pričela s posnemanjem in kopiranjem OLAPLEX izdelkov. Od prodajalcev kopij OLAPLEXa boste slišali, da je njihov proizvod enak kot OLAPLEX. To seveda ne drži, saj je aktivna sestavina v OLAPLEXu zaščitena in patentirana, zato je ne uporablja nihče drug kot OLAPLEX. Ne zaupajte poceni kopijam, ki dosegajo slabe rezultate, ampak raje uporabite ORIGINAL!

 

Preizkusite OLAPLEX v svojem salonu in se prepričajte v rezultate te inovativne rešitve.
 
Predstavite OLAPLEX vašim strankam kot odlično rešitev proti poškodovanim lasem. Uporabljajte OLAPLEX kot orodje za bolj zdrave lase vaših strank ob postopkih svetljenja in barvanja las.