T: 041 579 032   E: info@lastina.si

Logo-BlueBack-stran-big

 

Vsak izdelek podjetja Moroccanoil je oblikovan tako, da je preprost in učinkovit — s pristnimi sestavinami, zaradi katerih lasje postanejo bolj zdravi in tako tudi izgledajo.

 

“Blagovna znamka je del mojega vsakdana. Moroccanoil je odsev tega, kar kot potrošnik želim od kozmetičnega podjetja. Edinstvenost, učinkovitost in preprostost uporabe.” — Carmen Tal, soustanoviteljica.

 

MO1 

M1

SREDSTVO ZA NEGO

Sredstvo za nego Moroccanoil je lepotni fenomen, ki zmore vse. Ta vsestranska, negovalna formula brez puščanja sledi se lahko uporablja kot priprava za negovanje, stilsko oblikovanje in utrjevanje. Formula se odlično meša z drugimi izdelki in celo pospešuje sušenje, ter tako izboljšuje lase na vsakem koraku postopka.

 

Uporaba:

Majhno količino nanesite na čiste, z brisačo osušene lase, od sredine do konic. Lase posušite s sušilcem za lase ali na naraven način. Za dodatno nego lahko Sredstvo za nego Moroccanoil nanesete tudi na suhe lase. Pred barvanjem nanesite 2 do 5 brizgov s črpalko, neposredno na suhe lase, da izenačite strukturo las in omogočite enakomerno nanašanje barve. Za maksimalno vpijanje barve, zaščito las in dodaten sijaj, lahko kateri koli mešanici barve dodate pokrovček in pol (5 mililitrov) Sredstva za nego Moroccanoil.

HIDRATANTNA KREMA

Formula hidratantne kreme prepreči naelektrenost las, ter omogoča lažje oblikovanje in dodaja izjemen sijaj. Čisto arganovo olje neguje in vlaži lase. Vsestranski izdelek, ki pomaga, da so lasje željeno oblikovani.

 

Uporaba:

Nanesite 1 do 2 brizga na vlažne lase in jih nato oblikujte kot običajno. Potrebna količina kreme je odvisna od vrste las. Za bolj grobe in neukrotljive lase kombinirajte Hidratantno kremo s Sredstvom za nego Moroccanoil. Tako se pri sušenju s sušilcem še dodatno poveča njihova obvladljivost. Hidratantno kremo lahko nanesete tudi na suhe lase, od sredine do konic, da jih osvežite. Po potrebi pa lahko nanos tekom dneva ponovite.

M2

 M3

KREMA ZA INTENZIVNE KODRE

Formula, ki osveži ter hrani valovite in kodraste lase. Antioksidantno arganovo olje in vitamini ohranjajo hidriran, sijoč in čudovito svež videz kodrov.

 

Uporaba:  

Majhno količino izdelka razmažite med dlanmi. Nato kremo vtrite v lase ter jih oblikujte kot običajno ali pa pustite da se posušijo na naraven način. Po želji večkrat dnevno vtrite kremo v suhe lase, kajti s tem kodre osvežite in preprečite zapletanje. Za čudovito pričesko pomešajte nekaj kapljic Sredstva za nego Moroccanoil z enim ali dvema brizgoma kreme za intenzivne kodre. Rezultat: čudoviti kodri, ki so fleksibilni, poudarjeni in glamurozni.

 

KREMA ZA OBLIKOVANJE KODROV

Valoviti in skodrani lasje zlahka izgubijo svojo obliko. Krema za oblikovanje kodrov jim to obliko povrne. Napredna spominska tehnologija, ki se aktivira s toploto, omogoča intenzivno negovanje. Lase ohrani ure in ure prožne in obvladljive. Arganovo olje in beljakovine negujejo, lepo ločijo in ukrotijo kodre, lasje pa pri tem ostanejo gladki ter odlično gibljivi.

 

Uporaba:

Na čiste, z brisačo osušene lase, nanesite obilno količino izdelka. Če želite, da so kodri večji in bolj poudarjeni, za sušenje las uporabite dušilec za lase. Če pa želite bolj sproščene kodre, pustite, da se lasje posušijo na naraven način.

Za osvežitev kodrov lahko kremo uporabite večkrat na dan. Nanesite 1 brizg od sredine do konic in nanos po potrebi ponovite. Za ponovno aktiviranje spominske formule za kodre lahko uporabite dušilec za lase. Za različne vrste kodrov se lahko uporabi več vrst pripomočkov za toplotno oblikovanje.

 
M4

M5

KREMA ZA INTENZIVNO HIDRACIJO / za srednje debele do debele suhe lase

Visoko učinkovit, z arganovim oljem bogat izdelek neguje in vlaži suhe lase, ter s tem izboljšuje njihovo sestavo, elastičnost, sijaj in voljnost.

 

Uporaba:

Na z brisačo osušene lase, nanesite obilno količino maske in jo nato s česanjem enakomerno razporedite po laseh. Masko pustite delovati 5 do 7 minut, da se izdelek dobro vpije. Kot pri drugih maskah Moroccanoil tudi tukaj ni potrebna toplota. Temeljito izperite. Masko za hidracijo lahko uporabljate enkrat ali dvakrat tedensko, da ohranite zdrav videz las. Da bi dosegli še večji sijaj in boljšo elastičnost debelih in močnih las, v masko za lase dodajte 1 čajno žličko Sredstva za nego Moroccanoil.

NEŽNA MASKA ZA HIDRACIJO / za tanke in suhe lase 

Visoko učinkovita formula, bogata z arganovim oljem, omogoča globinsko vlaženje in nego. Obenem izboljšuje sestavo, elastičnost, sijaj in voljnost las. S tem so vaši lasje pripravljeni na vse, vključno s toplotnim oblikovanjem.

 

Uporaba:

Na z brisačo osušene lase, nanesite obilno količino maske in jo nato s česanjem enakomerno razporedite po laseh. Masko pustite delovati 5 do 7 minut, da se izdelek dobro vpije. Kot pri drugih maskah Moroccanoil tudi tukaj ni potrebna toplota. Temeljito izperite. Masko za hidracijo lahko uporabljate enkrat ali dvakrat tedensko, da ohranite zdrav videz las. Da bi dosegli še večji sijaj in boljšo elastičnost debelih in močnih las, v masko za lase dodajte 1 čajno žličko Sredstva za nego Moroccanoil.

M6

M7

BLEŠČEČ SIJAJ

Nevidna tančica čistega bleščečega sijaja, ki ga ustvari arganovo olje za takojšen lesk in zaščito pred zunanjimi vplivi.

 

Uporaba:

Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20 - 25 centimetrov. Lasje naj se 3 do 4 minute sušijo, tako bodo drobne oljne kapljice ustvarile čudovit, neprekosljiv sijaj. Če boste na svojo krtačo za lase nanesli Glimmer shine spray Moroccanoil, boste preprečili ustvarjanje naelektrenosti. S ponavljanjem nanosov boste povečali učinkovitost bleščečega sijaja, zlasti pri močnih in grobih laseh.

LUMINOUS LAK ZA LASE / STRONG & MEDIUM

Luminous lak za lase vsebuje visoko razvite sestavine, vključno z arganovim oljem. Lahek in učinkovit lak za lase omogoča, da se prožna oblika ohrani skozi daljše časovno obdobje, pri tem pa las ne zlepi. Idealen je za oblikovanje in ohranjanje fl eksibilnih, naravnih pričesk. Z las ga odstranite preprosto - s krtačenjem. Las ne obteži in s posebnim fi lmom tvori zaščito pred zunanjimi vplivi.

 

Uporaba:

Lak razpršite po laseh z oddaljenosti 20-25 cm. Če želite povečati volumen, lak pred oblikovanjem pričeske razpršite ob korenu las. 

M8

 

M9

 

 

ŠAMPON IN BALZAM ZA INTENZIVNO OBNOVO IN VLAŽENJE LAS

Za lase, ki so oslabljeni ali poškodovani zaradi barvanja, kemične obdelave ali toplotnega oblikovanja. Šampon in balzam za intenzivno obnovo in vlaženje, nežno in učinkovito poživita lase, da so na izgled in dotik negovani, fleksibilni ter močni.

 

Uporaba šampona:

Šampon za intenzivno obnovo in vlaženje vsebuje visoko koncentrirano formulo. Za aktiviranje formule je potrebno veliko vode, da se ustvari bogata in obilna pena. Nežno vmasirajte v lase in lasišče. Izperite, nato pa uporabite balzam za intenzivno obnovo in vlaženje.

Uporaba balzama:

Lase z brisačo delno osušite in nanesite majhno količino visoko koncentriranega balzama od korena do konic. Pustite učinkovati 1 do 2 minuti. Dobro izperite.

 

ŠAMPON IN BALZAM ZA INTENZIVNO ZA VEČJI VOLUMEN LAS

Tanki lasje ne potrebujejo težkih šamponov in balzamov. Šampon in balzam za večji volumen delujeta breztežno in tankim lasem vračata elastičnost in strukturo. Šampon in balzam za večji volumen vsebujeta antioksidantno arganovo olje in hranilne snovi, ki omogočajo čiščenje in lažje česanje las.

 

Uporaba šampona:

Šampon za večji volumen las vsebuje visoko koncentrirano formulo. Za aktiviranje formule je potrebno veliko vode, da se ustvari bogata in obilna pena. Nežno vmasirajte v lase in lasišče. Izperite, nato pa uporabite balzam za večji volumen las.

Uporaba balzama:

Lase z brisačo delno osušite in nanesite majhno količino visoko koncentriranega balzama od korena do konic. Pustite učinkovati 1 do 2 minuti. Dobro izperite.

M10