T: 041 579 032   E: info@lastina.si

Logo-vektor

 

être belle je nemško podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju dekorativne in preparativne kozmetike. Ideja être bella je ponuditi nevsakdanje, visokokvalitetne in učinkovite proizvode, ki bodo odgovarjali vsem tipom kože. Vsi proizvodi so narejeni iz čistih in visokokvalaitetnih sestavin, zapakirani v lično in atraktivno embalažo ter dosegljivi po dostopnih cenah. Dobite jih lahko v Frizerskem studiu LasTINA.

 

EB 

     Cena: 20,23 €

MASKARA LASH-XPRESS & HYALURONIC

Lash-xpress & hyaluronic maskara združuje zavidljivo dolge, močne in zavihane trepalnice z izrazitim volumnom. Ukrivljena maxicurl ščetka, s posnemanjem učinka klešč za trepalnice, zagotavlja optimalen stik s trepalnicami za očarljiv in fantastičen volumen. Z vsakim nanosom posebna tekstura maskare trepalnice okrepi in podaljša. Z nekaj sloji dosežete podoben učinek kot s podaljševanjem trepalnic. Hialuronska kislina trepalnicam vrne vlago, tako da te postanejo gibke in elastične. Kombinacija naravnih in sintetičnih voskov zagotavlja takojšnje prekritje vsake trepalnice z bogatim slojem barve. Močni črni pigmenti vašim očem zagotovijo skrivnosten in neskončno zapeljiv pogled!

 

Nanos:
Maskaro nanesite najprej z ravnim delom ščetke, ko dosežete željeno dolžino nanesite še en sloj z ukrivljenim delom ščetke, s tem trepalnice privihate.

 

SVETILO ZA USTNICE EFFECT

  

Ekskluzivno, nežno svetilo za ustnice, nežno, prijetnega vonja. V elegantni embalaži s čopičom. Na voljo v 13 odtenkih. Dermatološko testirano.

 

eb-odtenki

     Cena: 14,41€

 EB2

 

eb-barve1  eb-barve2